Egyedülálló előnyöket kínál az új Magyar Telekom–Citibank közös márkajelzésű hitelkártya a T-Home és a T-Mobile ügyfeleknek

Budapest, 2009. szeptember 28.

Az első évben éves kártyadíj nélkül használhatják az új banki ügyfelek a T-Home és T-Mobile Kapcsolat Program keretében igényelhető új Citibank hitelkártyákat.

Ráadásul a kártyabirtokosok a hitelkártya jóváhagyásától számított három hónapig tartó promóciós időszakban 20, illetve 10 százalékos visszatérítést kapnak a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján. A visszatérítés mértéke attól függ, hogy az ügyfél Arany vagy Ezüst hitelkártyával rendelkezik. Az új hitelkártyát a távközlési iparágban vezető Magyar Telekom Kapcsolat Programjában arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező, havidíjas ügyfelei igényelhetik.

„Ügyfeleink visszajelzéseiből tudjuk, hogy milyen népszerűek a különböző közös márkajelzésű hitelkártyáinkhoz kapcsolódó változatos értéknövelt szolgáltatásaink, ezért dolgoztunk együtt a Magyar Telekommal, hogy az egyre növekvő számú közös ügyfeleinknek olyan hitelkártyát kínálhassunk, amellyel a távközlési szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyedülálló értéket biztosíthatunk számukra. Magyarország első közös márkajelzésű hitelkártyáját 1999-ben vezettük be az akkori Westellel együttműködésben, és nagyon örülök, hogy ezt a stratégiai partnerkapcsolatot most sikerült még jobban megerősíteni az ügyfelek érdekében” – mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese elmondta: „Az országban egyedülállóan a Kapcsolat Program révén a T-Home és a T-Mobile előfizetői vezetékes és mobilszolgáltatásaik után már együttesen is gyűjthetnek pontokat, és vehetnek igénybe kedvezményeket. A Citibankkal közös új hitelkártya újabb kibővítése a lojalitásprogramunkban rejlő lehetőségeknek. Bízunk abban, hogy a Citibank és a Magyar Telekom együttműködésének eredményeként megszületett új hitelkártya hamar népszerűvé válik a T-Home, illetve a T-Mobile ügyfeleinek körében.”

A három hónapos promóciós időszakban az Arany hitelkártyához 20 százalék, maximum 5 ezer forint visszatérítés kapcsolódik a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján, míg az Ezüst hitelkártya esetén a visszatérítés 10 százalék, maximum 2 ezer forint. Az elérhető maximális visszatérítés így Arany hitelkártyák esetében az első évben 37 500 forint. A promóciós időszak lejártát követően a visszatérítés 10 százalék, maximum 2500 forint az Arany hitelkártyával, illetve 5 százalék, maximum 1000 forint az Ezüst hitelkártyával rendelkező ügyfelek számára.

A hitelkártya igénylésekor rögzített csoportos beszedési megbízás felállítása és teljesítése díjmentes. Az adott hónapban kalkulált visszatérítés összege a következő havi hitelkártyaszámlán kerül jóváírásra. Az Arany hitelkártyához ingyenes utazási biztosítás jár. Az első éves kártyadíjmentesség az új banki ügyfelek számára biztosított.

Az új hitelkártya gyorsan és egyszerűen igényelhető a helyi tarifával hívható 06-40-40-60-40-es kékszámon és a  www.citibank.hu  honlapon. További információ az új hitelkártyákról a  www.citibank.huoldalon olvasható.

THM az első évben 42,90%, THM a második évtől: Ezüst hitelkártya esetén 45,42%, Arany hitelkártya esetén 49,53%. A havi hitelkamat a THM számítása során figyelembe vett költség. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM számításánál figyelembe vett elszámolási időszak egy hónap, mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

A Citiről

A Citi vezető globális pénzügyi szolgáltatóként körülbelül 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki a világ több mint 140 országában. A Citicorpon és a Citi Holdingson keresztül a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei számára, beleértve a lakossági banki szolgáltatásokat, a hiteleket, a vállalati és a befektetési szolgáltatásokat, illetve az értékpapír-kereskedelmet és a vagyonkezelést. További információ a  www.citigroup.com, vagy a www.citi.com  címen található.

A Magyar Telekomról

A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, beleértve a vezetékes és mobiltelefonos, az adatátviteli és nem hangalapú, valamint az informatikai és rendszerintegrációs szolgáltatásokat. Üzleti tevékenységét két üzletágán keresztül látja el: Lakossági szolgáltatások (az otthonokhoz kapcsolódó T-Home és a mobilkommunikációs T-Mobile márka); Vállalati szolgáltatások (T-Systems márka). A Magyar Telekom többségi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macedónia legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatójának, és többségi részesedéssel rendelkezik a Crnogorski Telekomban, Montenegró legnagyobb távközlési szolgáltatójában. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa (59,21%) a MagyarCom, amely a Deutsche Telekom AG kizárólagos tulajdona.

További információk a  www.telekom.hu  weboldalon találhatók.