Sajtóközlemények

Új televíziós csatornákkal bővíti kínálatát a T-Home és a T-Mobile

Budapest, 2009. október 1.

A mai naptól a T-Home televíziós (IPTV, Sat TV és Kábel TV) szolgáltatásain, valamint a T-Mobile Mobil TV kínálatában is elérhetők a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában lévő Origo Zrt. által indított Life Network és Ozone Network elnevezésű tematikus csatornák.

A Life Network csatorna életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, hétköznapinak tűnő, de létfontosságú problémákkal és kérdésekkel, gyógyászattal vagy éppen különleges betegségekkel foglalkozik. Mindezt informatívan, közérthető és szórakoztató formában tálalja nézőinek. A szintén tematikus Ozone Network csatorna jövő évtől már rendszeresen képernyőre kerülő időjárás- és közlekedési jelentésekkel hiánypótló szolgáltatást jelent a televíziós piacon. Az Ozone az egyedüli csatorna, amely felvállaltan és kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel is, mint a klímaváltozás, fenntartható fejlődés, alternatív energiaforrások kérdése, eltűnő világok vagy a környezettudatos életmódra nevelés.

A vállalat az innovatív, multiplatform-alapú termékportfóliója révén a hazai piacon egyedülállóként működik három képernyős cégként – vagyis jelenleg a T-Home és T-Mobile márkája révén kizárólag a Magyar Telekom nyújt együtt vezetékes és mobilhálózaton tévét, internetet és telefont otthon és bárhol („double tripleplay“).

A két új csatornára kíváncsi T-Home előfizetők IPTV Alap csomagot 2590 Ft/hónap, Sat TV Alap csomagot pedig már 990 Ft/hónap áron is megrendelhetnek T-Home internet és telefon mellé, 1 év hűségidővel. Aki pedig mobiltelefonján szeretné követni a csatornák műsorait, érdemes a T-Mobile által nyújtott Mobil TV-t választania: a Mobil TV Alap csomag ára havidíjas előfizetés vagy Domino díjcsomagok esetében 1990 Ft/ hónap, Mobil TV Napi csomagban pedig 24 órás időtartamon belül, 5 óra benne foglalt forgalommal 390 Ft.

Az ajánlatokról és a lehetőségekről további információ a  www.t-home.hu  és a  www.t-mobile.huoldalakon található.

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak, a T-Mobile a Magyar Telekom mobil szolgáltatásainak márkája. 
A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.
További információk a  www.t-home.hu  és  www.t-mobile.hu  weboldalon találhatók.