Sajtóközlemények

Új mobilinternet csomagok kedvezőbb feltételekkel, a RelaxNet csomagokban 0 Ft-os túlforgalmazási díjjal a T-Mobile-tól

Budapest, 2009. június 30.

A T-Mobile 2009. július 1-jétől havidíjas előfizetőinek még kedvezőbb feltételekkel igénybe vehető, a számítógépes böngészéshez ajánlott promóciós RelaxNet mobilinternetes csomagokban pedig 0 Ft-os túlforgalmazási díjjal új internetcsomagokat kínál ügyfeleinek.

A T-Mobile folyamatosan bővíti szélessávú hálózatát, és jelenleg már a lakosság 69%-ának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet. A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket vonatkozó általános szerződési feltételeiben. A mobilinternet iránti igény a megbízható hálózatnak is köszönhetően folyamatosan nő. A T-Mobile ezért a felhasználói igényekhez igazodva ismét megújítja havidíjas internetcsomagjainak kínálatát, így még előnyösebb feltételekkel kínál szabad internet-hozzáférést.

A két új promóciós, kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott Net 100 és Net 500 MB-os csomagokkal a korábbi, hasonló internetcsomagokhoz képest jelentősen megnövekedett adatmennyiséggel mobiltelefonon kényelmesen, rendszeresen, sőt a nagyobb csomaggal intenzívebben lehet netezni és e-mailezni. A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havi díja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 Ft, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 kilobyte-onként.Az új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott RelaxNet mobilinternet-család díjcsomagjai a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, és legfontosabb előnyük, hogy a csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj. Így a RelaxNet csomagok teljes mértékben kiszámítható költségeket kínálnak, a havi díjon felül további díjat belföldi internethasználat esetén nem kell fizetni.Az új RelaxNet M 3990 Ft-os havi díjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6200 Ft-nyi havi díjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9200 Ft-ért 14 GB-nyi havi díjban foglalt adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Arany- és Platinakártyás ügyfelek két új, különösen kedvező díjcsomagból választhatnak. Az Aranytárskártyás RelaxNet S havi 1990 Ft-ért 1 GB-os, az Aranytárskártyás RelaxNet XL 6200 Ft-nyi havi díj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít.A RelaxNet díjcsomagokban a havi díj felhasználását követően a T-Mobile 0 Ft-os túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-től 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe.