Sajtóközlemények

Távozik dr. Pásztory Tamás, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese

Budapest, 2007. január 24. 16:00

Dr. Pásztory Tamás kezdeményezésére a Magyar Telekom Nyrt. és a vezérigazgató-helyettes közös megegyezése alapján dr. Pásztory Tamás 2007. március 30-ai hatállyal távozik a Társaságtól.

A Magyar Telekom Nyrt. elismerését fejezi ki és megköszöni dr. Pásztory Tamásnak a Társaság 1990. évi megalakulásától tanúsított kiemelkedő hozzájárulását a Magyar Telekom Csoport fejlődéséhez, eredményességéhez, működési hatékonysága növeléséhez.

Dr. Pásztory Tamás a munkaviszonya megszüntetésével kapcsolatban elmondta, hogy „a vezetéssel és a Cégcsoport jövőbeni működésével kapcsolatos, a vezérigazgatóétól eltérő felfogása, stratégiai elképzelései” vezettek a Társaságtól történő távozásához.

Egyúttal elismerését és köszönetét fejezi ki a Cégcsoport valamennyi munkatársának a közösen, hosszú időn keresztül elért sikerekért és eredményekért. Mint dr. Pásztory Tamás fogalmazott: ”A Magyar Telekom Csoport munkatársai nagyszerű csapatot alkotnak, meg tudnak felelni a jövőbeni kihívásoknak is. További üzleti sikereket kívánok a Magyar Telekom Csoportnak.”