Sajtóközlemények

Pink mellett a The Tarantinos és a NOX is fellép a T-Mobile Kapcsolat Koncerten

Budapest, 2006. június 1.

Június 18-án a Felvonulási téren, az év egyik legnagyobb buliján, a 10. Kapcsolat koncerten a T-Mobile és a koncert támogatóinak jóvoltából az extravagáns és szókimondó Pink szórakoztatja a résztvevőket. A Samsung, az MKB Bank és a Volkswagen és a médiapartnerek – Danubius, Metro hírújság, MTV és Pesti Est - támogatását élvező több százezer fős ingyenes szuperkoncerten Pinket megelőzően fellép a NOX és a The Tarantinos is.

A koncert támogatói:
Samsung, MKB Bank, Volkswagen
Danubius Rádió, Metro hírújság, Magyar Televízió és a Pesti Est

A Kapcsolat koncert egész estés változatos zenei kínálatával, a neves külföldi és hazai előadókkal kiváló szórakozási lehetőséget ígér. A színvonalas zenei program részeként az este főszereplőjét, Pinket megelőzően a hét londoni zenész alkotta The Tarantinos, és az utóbbi évek egyik legsikeresebb hazai együttese a NOX lép színpadra.

A The Tarantinos egy év után látogat el újra Magyarországra. A formáció ihletője Quentin Tarantino és a filmjeiből áradó utánozhatatlan hangulat és légkör. A The Tarantinosnak köszönhetően a rendező összes kultikus filmjéhez köthető nagy sláger - így pl. a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Jackie Brown és az Alkonyattól Pirkadatig - egyaránt felcsendül a koncerten. Hallhatóak lesznek olyan rock and roll klasszikusok, mint a Miserlou, Never Can Tell, Bang Bang, Woo Hoo, Green Hornet. Nem maradhatnak el a hetvenes évek funky nótái sem, a Jungle Boogie, vagy a 110th Street. Emellett soul balladák, azaz a Son Of A Preacher Man, Lets Stay Together and Inside My Love is szórakoztatják majd a közönséget. Az együttes a zenéhez és a felidézett filmekhez szervesen hozzátartozó stílusban lép a színpadra és a zenét ötvözik a filmekből ismert hangeffektusokkal a filmjeleneteket is felelevenítik.

Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot a NOX együttes, az elmúlt évek talán legnagyobb meglepetése a hazai pop világában. A hagyományos magyar népdalokat modern elektronikus zenei környezetbe ágyazó csapat – ahogy azt több mint 150 000 eladott lemez is bizonyítja - átütő sikert ért el. A műfaj megtalálta magának a közönségét, pontosabban a közönség felfedezte magának ezt a műfajt. 2005-ben az együttes újabb táncosokkal 14 fősre bővült. Első közös megmérettetésük a 80 állomásos Ragyogás turné volt, amelyre egy év alatt közel 300 000 ember váltott jegyet. A Kapcsolat Koncert a Ragyogás turné utolsó állomása lesz.

Samsung

A Samsung a mobilpiacon rövid idő az egyik legerősebb és legnépszerűbb márkává vált. A világ meghatározó elektronikai vállalataként a Samsung innovatív megoldásokkal, és egyedi, vonzó megjelenésű telefonjaival hatalmas sikereket ért el. Különleges mobilkészülékei, így pl. a hitelkártya méretű, mégis minden fontosabb funkcióval rendelkező Samsung P300 iránt Európa szerte nagy az érdeklődés. A Samsung a mobil multimédia terén is követendő példa, a számos újdonság sorában a foci-vb idején már kapható lesz Z400-as 3G készüléke is.

MKB Bank

A pénzintézet különösen fontosnak tartja, hogy szerepet vállaljon a Koncert megvalósításában, hiszen a bankot hagyományosan jó kapcsolat fűzi a T-Mobile-hoz. A két társaság jó együttműködését példázza az MKB-T-Mobile MasterCard Hitelkártya, illetve az MKB-T-Mobile MasterCard Gold Hitelkártya közös kibocsátása is. A Koncert éppúgy mindenkihez szól, mint az MKB Bank szolgáltatásai. A koncerten minden korosztály megtalálja az ízlésének megfelelő zenét, az MKB Banknál pedig az újszülöttektől a nyugdíjasokig mindenki személyre szabott kiszolgálásban részesül. MKB Bank – Személyesen Önnek.

Volkswagen

A Volkswagen, a világ legnagyobb gépjárműgyártóinak egyike, nemzetközi és magyarországi tekintetben egyaránt a kulturális élet kiemelkedő támogatója. A márka hazai forgalmazója számos hazai könnyűzenei produkció megvalósulását segítette már eddig is, magyar előadók munkáját és külföldi előadók magyarországi fellépését egyaránt.
A támogatott események hosszú sorából is kiemelkedik a Kapcsolat koncert, melynek a Volkswagen az egyik leghűségesebb szponzora.
A Kapcsolat Koncert esetben örömünk mindig dupla, hiszen a több százezres hallgatóság - közülük is kiemelve a Fóti Gyermekváros, a koncertre természetesen Volkswagennel érkező 16 lakóját - részére nyújtott élmény garantálásához, a koncert biztosításához számos Volkswagen modellel is hozzájárulhatunk. Így például a sztárvendég ezúttal is egy Volkswagen Phaetonnal érkezik!

Danubius Rádió

Kapcsolat (fn) 1. Két dolog közötti viszony, összefüggés. 2. Ismeretség, összeköttetés…

A Danubius Rádió, mint hazánk első kereskedelmi rádiója, immár húsz esztendeje arra törekszik, hogy szoros kapcsolatban maradjon hallgatóival. Ezért is természetes, hogy a Danubius Rádió örömmel és büszkén vállal szerepet a tizedik Kapcsolat Koncert megrendezésében. Helyszíni tudósításainkkal szeretnénk átadni több millió rajongó örömét, valamint néhány hallgatónkat eljuttatni kedvenceik közelébe.

Metro hírújság

A Metro hírújság, az ország egyetlen ingyenes napilapjának és az Ananász ingyenes budapesti havi magazinnak kiadója. Nyolc évvel az első Metro hírújság megjelenése óta a kiadó médiapiaci szerepéhez méltó módon és mértékben vállal szerepet különböző események támogatásában. A Metro hírújság 2004 óta kiemelt partnere a Kapcsolat Koncertnek. A Metro napilap mint gyors, rugalmas és nagy tömegek érdeklődésére számot tartó információforrás tökéletesen alkalmas egy megakoncert beharangozására.
Idén a Metro egy új játék divatot vezetett be, ez a Sudoku, s ennek segítségével az olvasók VIP ezüst jegyekért és egyéb értékes nyereményekért játszhattak. A Metro a VIP vendégekről sem feledkezik meg: a koncert előtt Ananász magazint osztogat a VIP szektorokban.

A Metro hírújság 2004 óta kiemelt partnere a Kapcsolat Koncertnek. A Metro napilap mint gyors, rugalmas és nagy tömegek érdeklődésére számot tartó információforrás tökéletesen alkalmas egy megakoncert beharangozására.

Idén a Metro egy új játék divatot vezetett be, ez a Sudoku, s ennek segítségével az olvasók VIP ezüst jegyekért és egyéb értékes nyereményekért játszhatnak.

Magyar Televízió

A Magyar Televízió egyik kiemelt közszolgálati feladata a szórakoztatás. Szinte magától értetődik tehát, hogy élt a lehetőséggel: szerepet vállalni az év hagyományosan legnagyobb szabadtéri könnyűzenei eseményének megrendezésében. Az MTV szakmai felkészültsége, sok évtizedes rutinja és a nézők iránti feltétlen elkötelezettsége garanciát jelenthet arra, hogy míg a helyszínen százezrek élvezhetik a világszínvonalú produkciót, addig a képernyők előtt milliók kukkanthatnak be a kulisszák mögé is.

Pesti Est

A Pesti Est a kezdetektől fogva támogatja a T-Mobile által szervezett Kapcsolat Koncertet, mivel elkötelezett a színvonalas kulturális események népszerűsítése mellett. Az idei rendezvényhez kapcsolódva - az elmúlt évekhez hasonlóan - a Pesti Est különszámot jelentet meg, amelyben a mostani fellépőkről olvashatók színes, érdekes portrék, interjúk és háttérinfók. A 16 oldalas Kapcsolat különszám 50 000 példányban jelenik meg, és a Pesti Est ismert terjesztési pontjain lesz megtalálható.

Kapcsolat koncert információk

A Kapcsolat koncertről a T-Mobile honlapján (www.t-mobile.hu), valamint a t-zones WAP-portálon egyaránt további információk olvashatóak. A GO, AKCIO, WAP és Játék infoSMS és a Bulvár, Hír és Játék infoMMS előfizetők szöveges vagy multimédiás üzenetben is értesülnek a rendezvény fontosabb híreiről.