Sajtóközlemények

Karácsonyi ajándék leukémiás gyerekeknek a Magyar Telekom Csoport munkatársaitól

Budapest, 2006. december 18. 14:00

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel a Magyar Telekom Csoport munkatársai saját karácsonyi ajándékuk árának összegét.

Idén - első alkalommal - a Magyar Telekom Csoport munkatársai internetes szavazással döntötték el, hogy több, különböző tevékenységet folytató civil szervezet közül melyik javára ajánlják fel azt a 3 millió forintot, amelyet a vállalatcsoport eredetileg saját munkatársainak ajándékozására költött volna el. A szavazás végén a munkatársak a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány mellett döntöttek. Az alapítványra voksolt ugyanis a több ezer szavazó munkatárs 43 százaléka.

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999 óta működik, és jelenleg a gyermekrák gyógyítását támogató legjelentősebb vidéki civil szervezet. A debreceni székhelyű alapítvány az ország valamennyi gyermekrákgyógyító központjával kapcsolatban áll. Tevékenységükben kiemelt szerepet kap a kórházak orvosi eszközökkel való ellátása és a családok anyagi támogatása.