T-Mobile WLAN már 79 helyen az országban

Budapest, 2005. március 25.

A T-Mobile újabb jelentős lépést tett a vezeték nélküli internethozzáférés terén. A társaság WLAN elérést nyújtó HotSpotjai a Hunguest Hotel szállodalánccal kötött együttműködésnek köszönhetően az országban már 79 helyen érhetők el.

A Hunguest Hotel Rt. 21 szállodájának bevonásával jelentősen nőtt azon pontok száma, ahol a T-Mobile HotSpot szolgáltatása elérhető. A mobilpiacon a WLAN terén is piacvezető társaság a gyors vezeték nélküli Internet kiterjesztésével megerősítette azon szándékát, hogy ügyfelei a különböző mobil adatátviteli megoldások (GPRS, EDGE, WLAN és később 3G) közül mindig a számukra legelőnyösebbet választhassák.

A T-Mobile HotSpot szolgáltatással a WLAN képes hordozható számítógép, kézi számítógép vagy arra alkalmas mobiltelefon segítségével akár várakozás, tárgyalás közben szélessávon hozzáférhető az Internet, az elektronikus levelezés vagy a vállalati intranet.

A T-Mobile HotSpotok jelenleg az Accor-Pannonia Hotelekben, a Hunguest Hotels szállodáiban, a Ferihegyi repülőtér A és B terminálján és a T-Mobile üzleteiben érhetők el. A társaság mobilpiaci versenytársainak összes WLAN hozzáférési pontját közel húszszor meghaladó számú HotSpottal rendelkezik és ezek köre a jövőben tovább bővül majd. A Matáv és a T-Mobile WLAN megállapodásának köszönhetően pedig az említett két szolgáltatónál megvásárolt hozzáférések mindkét cég HotSpotjainál, összesen tehát 150 helyen felhasználhatók.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei a mobil vásárlásra fordítható havi limitjük erejéig, Dominósok pedig egyenlegük terhére vásárolhatnak WLAN hozzáférést. Bárki más hitelkártyával használhatja a T-Mobile gyors vezeték nélküli Internet szolgáltatását.

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.