Sajtóközlemények

Mobillal is előfizethető az 1 GB-os tárhelyet kínáló [freemail] extra

Budapest, 2005. július 22.

A T-Mobile és a T-Online együttműködésének köszönhetően a megújult és különleges lehetőségeket nyújtó [freemail] extra díja ezentúl mobiltelefonnal is kifizethető lesz.

Az ország legnépszerűbb, több mint 2 millió ingyenes postafiókot kezelő levelezőrendszerének [freemail] extra szolgáltatása Magyarországon egyedülállóan 1 GB tárhellyel, az akár 1 GB-os küldhető óriáslevelekkel és az állítható erősségű spamszűréssel kényelmes elektronikus levelezést biztosít. Az alacsony díj ellenében elérhető [freemail] extra előfizetése már bankkártya használata nélkül gyorsan és egyszerűen mobillal is kifizethető. A T-Mobile ügyfelei fizetési módként választhatják a Mobil Vásárlást és a fizetendő összeget m-com egyenlegükkel vagy havi számlájukkal, a jóváhagyáshoz szükséges SMS elküldésével egyenlíthetik ki.
A legnagyobb hazai mobilcég a mobil vásárlás terén vezető szerepet játszva a napokban jelentette be az augusztus 1-től igényelhető T-Mobile Hitelkártyát és ügyfelei telefonjukkal egyre több terméket és szolgáltatást vásárolhatnak.

A T-Mobile ügyfelei által mobiltelefonnal megvásárolható termékek és szolgáltatások: