A Világ hét csodája mobillal és 3G mobilon

Budapest, 2005. július 8.

A Világ hét csodája címmel július 9-én este fél nyolc után kezdődik az RTL Klub új műsora, amelyben hazai sztárok alkotta csapatokat szebbnél-szebb tájakon váratlan és kalandos feladatok várják. A szórakoztató műsort a T-Mobile 3G hálózatot használó ügyfelei mobiltelefonjaikon is megtekinthetik majd.

Az elkövetkező hetekben hétvégenként a hazai hírességeket és sztárokat hazánktól távoli országokban érdekes feladatok elé állító RTL Klub valóságshow várhatóan sok szórakoztató pillanattal szolgál majd. A Világ hét csodájában a főszereplő sztárok a megpróbáltatások, kalandok során a feladatokat adásonként 3-3 fős csapatokban közösen oldják meg. A feladatok megismerésében és megoldásában egyaránt főszerepet játszik a mobiltelefon, amelyet a műsor főtámogatójaként a T-Mobile biztosít. A telefonokra SMS-ben, MMS-ben érkező kódolt vagy egyértelmű utasítások alapján kell a csapatoknak tájékozódniuk és az előírtakat teljesíteniük. A 7 részből álló showban a sztárok olyan vonzó tájakon és országokban teszik próbára tudásukat mint pl. Izland, Egyiptom, Thaiföld vagy Lappföld.

A mobiltelefon a műsor mellett az adások megtekintésében is szerepet kap majd, köszönhetően annak, hogy a T-Mobile 3G teszthálózatát használó ügyfelei a Világ hét csodájának adásait élőben mobiltelefonon is nézhetik majd. A műsorhoz kapcsolódó háttérképek, térkép és főcímzene pedig bármilyen T-Mobile-os telefonról letölthetők lesznek.