100 ezren választották a T-Com új Favorit díjcsomagjait két hónap alatt

Budapest, 2005. augusztus 8. 13:00

A mai napon a Favorit díjcsomagokat választó T-Com ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A díjcsomagok sikerét és népszerűségét mutatja, hogy két hónap alatt már 100 ezren fizettek elő az új átalánydíjas díjcsomagokra.

A T-Com arra törekszik, hogy ügyfeleinek egyre vonzóbb ajánlatokat kínáljon, ezért vezette be június 9-én a Favorit és Favorit Plusz díjcsomagokat. Az új átalánydíjas díjcsomagokkal hétköznap délután 16.00 órától másnap délelőtt 10.00 óráig, hétvégénként pedig egész nap ingyen lehet telefonálni. A kedvezmény a Favorit díjcsomaggal a hálózaton belüli helyi és helyközi I-es hívásirányokban vehető igénybe, míg a Favorit Plusz díjcsomaggal minden T-Com-szám hívása esetén. A díjcsomagok a hétköznap 10.00 és 16.00 óra közötti időszakban, valamint az egyéb hívásirányokban is igen kedvező percdíjakat kínálnak. A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl a díjcsomagok tartalmaznak 3 óra ingyenes internetelérést is a T-Com Nyílt internet szolgáltatása révén. Az új díjcsomagok előfizetői akciós áron vagy akár 0 forint kezdőrészlet mellett, kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatják meg a T-Com újgenerációs Sinus telefonkészülékeit.