Sajtóközlemények

Új T-Mobile szolgáltatás az MMS nyomtatás

Budapest, 2005. április 25.

A T-Mobile a hazai szolgáltatók közül elsőként lehetővé teszi, hogy hét márkaboltjában minden mobilos egyetlen MMS díjáért kinyomtathassa mobiltelefonjával készült fényképeit.

tars_korny_internetakademia At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

A legnagyobb hazai mobilcég MMS képeslap szolgáltatásával ügyfelei évek óta postai címre képeslapként küldhetnek MMS-t. A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa. A T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeknek az üzletben kifüggesztett önálló MMS száma van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra és a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át.t

MMS nyomtatásra április 25-től a következő T-Mobile márkaboltokban van lehetőség

  • Budapest: Budafoki út, Vörösmarty tér, Mammut üzletközpont, Budagyöngye bevásárlóközpont
  • Szombathely
  • Kaposvár
  • Pécs

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200