Sajtóközlemények

Új díjcsomag a Matávtól - Szabadnap kedvezmény már idén

Budapest, 2004. november 30. 10:00

A Matáv 2004. december 10-től bevezeti a Bázis Plusz díjcsomagot. Emellett a lakossági kereskedelmi díjcsomagok előfizetői már december 10-től ingyenesen kipróbálhatják a Szabadnap kedvezményt. A kedvezmény ez év végéig a pénteki napokon - így többek között december 24-én és december 31-én - vehető igénybe.

Új díjcsomag - Bázis Plusz

A Matáv 2004. december 10-től bevezeti a Bázis Plusz díjcsomagot. Az új, plusz szolgáltatásokat tartalmazó díjcsomagot valamennyi Bázis díjcsomaggal rendelkező ügyfél külön díj fizetése nélkül, automatikusan kipróbálhatja 2005. január 31-ig. Azok az ügyfelek, akik nem kívánják igénybe venni az új díjcsomag kedvezményeit (a Bázis és a Bázis Plusz díjcsomag előfizetési díja megegyezik), bármikor kérhetik az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható 1212-es számán a Bázis díjcsomagra való visszatérést. További kedvezményként a Bázis Plusz díjcsomagot 2005. januárjában még a 2004-es havidíjjal használhatják az ügyfelek.

Már idén kipróbálható a Szabadnap kedvezmény

A Matáv 2005. január 1-jétől bevezeti a Szabadnap kedvezményt, amely révén a lakossági kereskedelmi díjcsomagok előfizetői (Bázis, Csevegő, Sokatmondó) egy általuk választott hétköznapon ingyenesen telefonálhatnak csúcsidőn kívül (18 órától másnap reggel 07 óráig) helyi és helyközi I-es irányokba (településen belül, illetve azonos körzetszámhoz tartozó települések között). A Matáv - ünnepi meglepetésként - már 2004. december 10-től elérhetővé teszi a kedvezményt, és az év végéig a pénteki napokon ingyenesen próbálhatják ki a szolgáltatást a kereskedelmi díjcsomagok előfizetői, így ők többek között Szenteste és Szilveszterkor is ingyen telefonálhatnak. Januártól pedig az ügyfelek - telefonálási szokásaiknak megfelelően - maguk választhatják ki, hogy melyik hétköznapon kívánják az ingyenes telefonálási lehetőséget kihasználni.

A Szabadnap kedvezményt december 10-től a Bázis Plusz díjcsomag előfizetői is igénybe vehetik.