Sajtóközlemények

Változások a Matáv honlapján

Budapest, 2004. november 16. 12:30

Megváltozott a Matáv honlap, a www.matav.hu. A megújulás részeként honlapunk üde színfolttal gazdagodva, az új Csemege sarokkal várja látogatóit.

A jelenlegi átalakítást két célkitűzés vezérelte. Egyrészt a honlap segítségével ügyfeleink a Matáv legújabb termékeiről, szolgáltatásairól a lehető leghatékonyabb módon teljes körű információhoz juthatnak, és az on-line vásárlási lehetőség előtérbe helyezésével megkönnyítjük szolgáltatásaink igénybevételi folyamatát. Másrészt a honlap egészétől eltérő formában, kötöttségek nélkül, egy kis kikapcsolódásra invitáljuk látogatóinkat a kellemes hangulatú Csemege sarkunk színes világába.

A honlap funkcionális megújulása révén előtérbe kerültek aktuális termékeink, szolgáltatásaink, valamint azok on-line vásárlási lehetősége is. A nyitóoldalon kiemelt helyet kaptak az aktuális ajánlatok, amelyek segítségével ügyfeleink naprakész információt kaphatnak legújabb szolgáltatásainkról, akcióinkról. A könnyebb eligazodás érdekében a különböző szolgáltatások csoportjai is a korábbinál elkülönültebb formában jelennek meg. Az on-line vásárlás folyamatának megkönnyítése érdekében a nyitóoldalról könnyen elérhetővé vált internetes áruházunk, emellett az egyes szolgáltatásokat bemutató oldalakon közvetlen on-line vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

A Csemege sarokban látogatóink még több szórakoztató tartalommal, érdekességgel ismerkedhetnek meg, különböző élményekkel gazdagodhatnak.

A Csemege sarok egyedileg kialakított, eredeti ötleten alapuló játékokkal szórakoztatja a látogatókat, a legjobb játékosok a játékok Top20 listáján mérhetik össze ügyességüket. A megújult Csemege sarokban folyamatosan bővülő "Tudta-e?" sorozatunkban a távközlés témájában érdekes, olykor megdöbbentő adatokat találhatunk. A reklámfilmgyűjteményben a Matáv különböző szolgáltatásainak reklámfilmjei közül kedvükre válogathatnak a látogatók. Az illusztrációkkal tarkított telefonálási illemszabályok oldalain a látogatók betekintést nyerhetnek a különböző telefonálási praktikákba. A letöltések között található háttérképek vidám külsőt kölcsönözhetnek számítógépe képernyőjének. A telefónia sorozathoz készült animáció rövid, átfogó képet ad a távközlés mérföldköveiről, a korabeli illusztrációkkal kibővített, felhasználóbarát formában megjelenő teljes sorozat különböző fejezetei között pedig mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legérdekesebb korszakokat. Megújult formában és tartalommal jelentkeznek a Matáv Galéria oldalai is, a kiállítás képes összeállítása mellett a művészek életútjáról is különböző érdekességeket tudhatnak meg az érdeklődők. Az E-card, a Matáv ingyenes képeslapküldő szolgáltatása továbbra is változatlan feltételek mellett vehető igénybe a Csemege sarokban.

A megújult matav.hu a legnagyobb és leglátogatottabb hazai vállalati honlap, mely magyar és angol nyelven egyaránt teljes értékű kommunikációs felület ügyfeleink, partnereink, a sajtó, a befektetők, a szakmai és politikai döntéshozók felé. A honlap terjedelme meghaladja a 6.000 oldalt, s a magyar vállalati weboldalak közül elsőként a Matáv honlapja is felkerült a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listájára, így tanúsíttatva látogatottsági adatait. A legfrissebb adatok szerint a www.matav.hu oldalaira egy átlagos munkanapon közel 17 ezren látogatnak, és több mint 153 ezer oldalt töltenek le.