Sajtóközlemények

Relax, előfizetéses díjcsomagok havidíj nélkül a T-Mobile-tól

Budapest, 2004. június 4.

Relax 1000-es csomaggal akár 22,50 forintért éjjel-nappal minden belföldi hálózatba.

A márkaváltás kedvező ajánlatainak egyikeként Relax néven június 5-től, a T-Mobile Naptól választhatók a
T-Mobile új előfizetéses díjcsomagjai, amelyek mindegyike havidíj nélkül, kizárólag a percdíjak megfizetésével vehető igénybe. A Relax 1000 előfizetői például a csomagban foglalt percek felhasználásával a nap minden órájában minden belföldi előfizetőt mindössze 25 forintért hívhatnak. A csomag felhasználását követően a percdíj pedig csak 22,50 forint.

Relax: előfizetés havidíj nélkül

A hazai mobilhasználók számára a T-Mobile Napon rég várt újdonsággal szolgál az ország legnagyobb mobilcége, a T-Mobile. A június 5-től bevezetett Relax csomagokkal ugyanis az előfizetéses ügyfelek ezentúl havidíj nélkül, kizárólag a pecdíjakat fizetve telefonálhatnak. Maguk dönthetnek arról, hogy a 100, 250, 500 vagy 1000 percet tartalmazó Relax csomagok közül melyik a legelőnyösebb számukra. A Relax lényege, hogy a csomagban foglalt perceket az ügyfél egyben fizeti meg és minden kifizetett percet fel is használhat. A Relax átlátható, mert minden időszakban és minden belföldi hálózatba azonos díjat kínál, így könnyen kiszámítható, mennyibe kerül egy beszélgetés.  Az sem jelenthet gondot, ha a csomagban foglalt percek kevésnek bizonyulnak, ugyanis azok felhasználását követően a mindenkor egységes percdíjak tovább csökkennek. A csomagok közötti váltás díjmentes és a Relax szinte minden, az előfizetéses ügyfelek számára kínált szolgáltatást, illetve kedvezményt magában foglal. A Relax csomagokban a hangposta felhívása alapesetben 16-07 óráig és munkaszüneti napokon díjmentes. A kedvezmények részeként a többi előfizetéses díjcsomaghoz hasonlóan a Relaxot választók havonta 5 MMS-t küldhetnek ingyenesen év végéig.  A kiegészítő SMS-csomagokkal az üzenetek díja jelentősen csökkenthető és az SMS-csomag 80 használatával a hangpostán hagyott üzenetek éjjel-nappal, bármely időszakban díjmentesen hallgathatók meg.

Relax: több perc, jóval kedvezőbb percdíj

A Relax csomagok mindenki számára kedvezőek és a nagyobb perccsomagok választásával egyre alacsonyabb díjakkal telefonálhatnak a T-Mobile ügyfelei.  A Relax 500 perccsomagban foglalt mobilhasználattal a nap minden időszakában percenként 35, a Relax 1000-rel pedig 25 forintért hívható bármely belföldi előfizető, csúcsidő nélkül.

Relax nemzetközi csomagok: hívja a világ 29 országának előfizetőit akár 25 forintért!

Akik a magyarországi hívások mellett külföldre is gyakran telefonálnak, további díjkedvezményhez juthatnak a Relax kiegészítő nemzetközi perccsomagjaival. A belföldi Relax perc-csomaghoz választható nemzetközi változattal valóban szabad a kommunikáció, hiszen a világ 29 országának minden mobilos és vezetékes előfizetője belföldi percdíjakért hívható. A nemzetközi Relax csomagokkal az Európai Unió valamennyi országa, az Egyesült Államok és a környező országok minden előfizetőjével alacsony percdíjakkal beszélgethetnek a T-Mobile ügyfelei. A Relax kiegészítő nemzetközi csomagokkal a T-Mobile leegyszerűsíti a kapcsolattartást, hiszen a hívó félnek nem szükséges ismernie, hogy a hívott fél külföldön mely hálózat előfizetője.

A Relax és Relax kiegészítő nemzetközi csomagokban foglalt beszélgetések esetében a számlázás egyperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles.

Relax díjcsomagok percdíjai (bruttó):

Táblázat
Relax 100 Relax 250 Relax 500 Relax 1000
A díjcsomagba foglalt, havonta lebeszélhető perc 100 250 500 1000
Egy perc díja, Ft 45 40 35 25
A díjcsomagba foglalt lebeszélhető percek díja összesen, Ft* 4500 10 000 17 500 25 000
A lebeszélhető percek felhasználhatóak
Minden további perc díja, Ft 40 37,50 30 22,50
Hangposta (9888-444)  hívása munkanapokon 07-16h között 45 40 35 25
Hangposta (9888-444)  hívása minden egyéb időben Díjmentes

A Relax csomagokhoz választható nemzetközi csomagok díjai (bruttó):

Táblázat
  Relax 100 Relax 250 Relax 500 Relax 1000
A díjcsomagba foglalt, havonta lebeszélhető perc 50 125 250 500
Egy perc díja, Ft 45 40 35 25
A díjcsomagba foglalt lebeszélhető percek díja összesen, Ft* 2250 5000 8750 12 500
A lebeszélhető percek felhasználhatóak EU-tagországok, szomszédos országok, valamint az USA valamennyi hálózatának felhívására
Minden további perc díja, Ft A díjszabás 2.8. pontja szerint

* A díjcsomagba foglalt lebeszélhető percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül.
A benne foglalt szolgáltatások valamennyi díjcsomag esetében megegyeznek a Partner 1 díjcsomag esetében kínált szolgáltatásokkal.
* *A díjcsomagba foglalt lebeszélhető nemzetközi percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül az adott Relax csomagban foglalt, belföldi előfizetők és Hangposta hívására felhasználható percek ellenértékén felül. A nemzetközi perc-csomagokba foglalt beszélgetések esetében a számlázás egyperces egységekben történik, minden megkezdett egység díjköteles.

A Relax nemzetközi perc-csomagokkal a T-Mobile előfizetéses ügyfelei az alábbi országok minden előfizetőjét belföldi percdíjakkal hívhatják.

Amerikai Egyesült Államok
Ausztria
Belgium
Ciprus
Cseh Köztársaság
Dánia
Észtország
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Írország
Jugoszlávia
Lengyelország
Lettország
Litvánia
Luxemburg
Málta
Nagy-Britannia
Németország
Olaszország
Portugália
Románia
Spanyolország
Svédország
Szlovákia
Szlovénia
Ukrajna

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200t