Sajtóközlemények

További sztárokkal lesz teljes a T-Mobile Napi ingyenes Sting szuperkoncert

Budapest, 2004. június 2.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

A T-Mobile Napon 18 órakor kezdődő koncert során hazai és külföldi slágerekkel színpadra lép a magyarországon élő kubai származású Elsa Walle, énekel Charlie, Zséda-Zsédenyi Adrienn, Váczi Eszter a Jazz+Az zenekar egykori énekese, Somló Tamás, Pély Barna a United zenekarból, Emilio és Geszti Péter. Az egyik legnagyobb európai zenei esemény programjának részeként a közönség legújabb kedvencei, az év hangjai, Tóth Veronika és Oláh Ibolya szórakoztatják majd a jelenlévőket. A hazai sztárokat a 19 tagú Budapest Jazz Orchestra kíséri.
A várhatóan minden eddigi rekordot meghaladó számú nézősereg számára a különleges programok, a legkorszerűbb technika és néhány meglepetés teszi az estét feledhetetlenné.

Suzanne Vega

Suzanne Vega azon igen kevés dalszerző-énekesnők egyike (talán az egyetlen), aki az elmúlt több mint egy évtizedben folyamatosan kiemelkedő dalokat írt, albumokat jelentetett meg és nagyjából változatlan színvonalon, változatlan intenzitással dolgozott. Suzanne Vega 1985-ben jelentkezik első, főleg akusztikus gitárra hangszerelt, szomorkás-ironikus dalokat tartalmazó, cím nélküli lemezével. Az albumon található az első Suzanne Vega-sláger, a Marlene On The Wall. A két évvel később kiadott Solitude Standing igazi áttörés, már többnyire teljes zenekarral előadott emlékezetes dalok sorjáznak (a speciel pont acapella Tom's Diner, a Luka, a Gypsy...). Az ezt követő, kisebb érdeklődést keltő, de mégis értékes 1990-ben megjelent Book Of Dreams turnéján az énekesnő Budapestre is ellátogat. Az 1992-es 99.9 F° új kreatív lendülettel készül: a Book Of Dreams dalaihoz képest jobb szerzeményekhez kísérletezőbb hangzás párosul. Vega mellett dolgozik leendő férje, az énekesnő azóta készült dalainak hangzását jócskán meghatározó Mitchell Froom hangmérnök, producer. A 99.9 F° után szülési szabadság következik, két évvel később, 1996-ban elkészíti Nine Objects Of Desire című albumát. Újabb pesti koncert - melyet 1998-ban egy gyűjteményes, két új dalt tartalmazó album, a Tried And True - The Best Of Suzanne Vega követ, eközben az énekesnő - miként arról a tavaly készült Wanted-interjúban beszámolt - verseinek és novelláinak kötetbe rendezésén dolgozik.

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200