Sajtóközlemények

Multimédiás Motorola mobilok rendkívül alacsony áron a T-Mobile-tól

Budapest, 2004. december 20.

A T-Mobile és a Motorola együttműködésének egyik fontos állomásaként Európában először Magyarországon vásárolhatók meg a legújabb, kizárólag a mobilcég számára készült új multimédiás telefonok. A T-Mobile-ra szabott és kizárólagos forgalmazásában elérhető Motorola E398 készüléket a különleges tartalmakon túl a nagyon alacsony bevezető ár teszi vonzóvá.

A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatójaként a T-Mobile számos gyártóval partnerségben kizárólagosan ügyfelei számára, szolgáltatásainak könnyebb használatát biztosító mobil eszközöket kínál előfizetőinek. A nemzetközi háttér előnyeire támaszkodva a vállalatcsoport tagjai rendkívül kedvező feltételekkel juthatnak hozzá a gyártók exkluzív termékeihez. A Motorola legújabb készülékei, azaz az E398 és a C385 a megkezdett együttműködés újabb fejezeteként a kontinensen elsőként a T-Mobile magyarországi előfizetői számára érhetők el. Az arculati elemek feltüntetésén és a szolgáltatások egyszerű használatán túl a gyártó különleges tartalmakkal teszi egyedibbé legújabb telefonjait.

A teljeskörű képkezelési (fényképezés,  MMS , videoletöltés és -lejátszás) funkciókon túl a hangok terén is kiemelkedő, MP3 lejátszásra alkalmas, sztereó kihangosítást nyújtó Motorola E398 mindenkinek jó választás. A T-Mobile-nál előfizetéssel, 70 százalékos kedvezménnyel már 19900 forintért* megvásárolható telefonnal az üzleti életben nélkülözhetetlen és praktikus megoldások mellett a ma ismert, kikapcsolódást kínáló funkciók egész sora vehető igénybe. A "kistestvérnek" számító C385 Domino csomagban 10 ezer forint extra engedménnyel, csak 15900 forintért* elvihető és a nagyon alacsony ár ellenére a színes kijelző,  MMSWAP , nagy memória, MP3 és videolejátszás ebből a mobilból sem hiányozhat. A készülékek a T-Mobile márkaüzleteiben, partnerhálózatában és a legkényelmesebb vásárlást kínáló Webshopban egyaránt elérhetők.

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200

Motorola Magyarország
36-1/4361371
www.motorola.hu