A T-Mobile ügyfelei már ajándéktárgyakat is vásárolhatnak mobiltelefonnal

Budapest, 2004. július 1.

A T-Mobile és az ASP Kft. együttműködésével Garfielddel, a népszerű képregény és rajzfilmfigurával kapcsolatos ajándéktárgyak már mobiltelefonnal is megvásárolhatók.

A T-Mobile ügyfelei a Garfieldos, Mr. Bean-es és a Forever Friends mackós háttérképek letöltésén túl meg is vásárolhatják a kedvenc figurájukhoz kapcsolódó ajándéktárgyakat. Az ASP Kft. közreműködésével megvalósult, WAP-on elérhető ajándéktárgy-vásárlás szolgáltatással a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei a plüss figuráktól a kulcstartókon át a bögrékig szinte minden fajta terméket elérhetnek. Az ügyfelek a több mint 60 termékből kategóriák szerint válogathatnak és választásukat a termékek részletes leírása, megfelelő készülék estén pedig emellett nagyméretű fotó segíti.

Az átvétel módjának (postai csomag vagy személyes átvétel), valamint a kiszállítási cím (név, cím) megadását követően már csak a vásárlási kódra és a vásárlás jóváhagyására van szükség. A termékek ellenértékét a havi számlával, illetve az előre feltölthető m-com egyenleggel lehet kiegyenlíteni. Egy vásárlás alatt csak egy termék választható ki, azonban amennyiben egy napon egy címre több rendelés történik, akkor csak az adott napon feladott első rendelés esetén kell postázási költséget téríteni. A csomagban kiküldött termék kiszállítása két héten belül megtörténik, míg a személyes átvétellel vásárolt termékek egy hét után átvehetők az ASP Kft. ügyfélszolgálatán (Budaörs, 2040 Ady Endre út 43.).

Az ajándéktárgy vásárlás más mobil kereskedelmi szolgáltatásokhoz hasonlóan WAP-on történik és az ügyfélnek a vásárlás jóváhagyásához csak vásárlási kódra van szüksége. Vásárlási kódot előfizetéses T-Mobile-osok a már meglévő, Domino kártyások a 1777-es központban igényelhető előfizetői jelszóval kérhetnek. A termék és - postázásnál - a postázási költség T-Mobile előfizetéses ügyfelei egy meghatározott értékig (alapesetben 4000, Aranykártyásként 8000, Platinakártyásként 12000 forintig) havi számlájukban fizethetik ki, míg nagyobb összegű termékek esetén, illetve Domino kártyásként az előre feltölthető m-com egyenlegük terhére vásárolhatnak.

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.