Sajtóközlemények

Ma indul útjára a Coca-Cola Karácsonyi KaravánA Coca-Cola és a T-Mobile idén is együtt ünnepel!

Budapest, 2004. december 3.

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván ma indul útjára és december 19-ig az ország 12 településén karácsonyi városka felépítésével, gyermekek és nagycsaládosok megajándékozásával teremt ünnepi hangulatot.

A hagyományosnak nevezhető és az elmúlt években népszerűvé vált Coca-Cola Karácsonyi Karaván az érintett városokban szórakoztató programokkal várja a családokat. A T-Mobile-lal közös országjárás során az elkövetkező két hétben az ország 12 településén épül fel a 625 négyzetméteres karácsonyi városka, ahol egyidőben közel 2000 ember lehet részese az ünnepi programoknak.

A Coca-Cola és a T-Mobile játékokkal, műsorokkal színesíti a csillogó karácsonyi városka életét, amely minden alkalommal délután négytől este hétig várja a gyermekeket és szüleiket. A gyerekek találkozhatnak a Coca-Cola Mikulással és a karácsonyi manókkal, akik zenés mesejátékkal és ajándékokkal kedveskednek nekik. Nyolc városban Judit és a Zenemanók köszöntik majd a vendégeket, a T-Mobile házikóban pedig lehetőség nyílik a hóemberrel való fényképezkedésre, 'java játékok' kipróbálására.

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván azokra a gyermekekre is gondol, akik sajnos családjuktól távol töltik az ünnepi készülődés és a karácsony örömteli pillanatait. A Coca-Cola Mikulás a karácsonyi manókkal együtt látogat el a kórházak gyermekosztályaira és a gyermekotthonokba, hogy jó kedvre derítse az apróságokat.

A Coca-Cola Magyarország 1999 óta működik együtt azoknak a településeknek az önkormányzataival, ahova a Coca-Cola Karácsonyi Karaván ellátogat. A Coca-Cola évről évre az adventi időszakban az önkormányzatok szociális osztályai, illetve a polgármesterek javaslatai alapján állomásonként tíz-tíz, a fővárosban pedig húsz nagycsaládnak ajándékcsomagot ad át. Az elmúlt öt évben így több mint 1700 nagycsalád karácsonya lehetett kicsit ünnepélyesebb.

További helyszínek:

December 3. Jászberény
December 4. Nyíregyháza
December 5. Miskolc
December 6. Budapest
December 9. Balatonboglár
December 10. Zalaegerszeg
December 11. Fertőd
December 12. Győr
December 16. Nagykanizsa
December 17. Kaposvár
December 18. Mohács
December 19. Szeged

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200