Sajtóközlemények

Jelentős megtakarítást kínálnak a Matáv "Felező" díjcsomagjának új percdíjai

Budapest, 2003. február 28.

A Matáv „Felező” díjcsomagjának percdíjai nagymértékben csökkennek 2003. március 1-jétől, a kedvező változás megtakarítási lehetőséget jelent lakossági ügyfeleink számára.

A Matáv márciustól minden eddiginél kedvezőbb vezetékes telefonálási lehetőséget kínál lakossági ügyfeleinek. 2003. március 1-jétől jelentősen csökkennek a bevezetése óta igen sikeres "Felező" díjcsomag percdíjai, így a díjcsomag havonta több mint 2 óra ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít használóinak. A díjcsomag igénybevételével a bruttó 3210 forintos havidíj fele, azaz bruttó 1605 Ft lebeszélhető és kapcsolási díjat sem számítanak fel a beszélgetések után. Márciustól a Felező díjcsomaggal az eddigi bruttó 25 Ft helyett bruttó 12 forintos percdíjjal hívhatnak az ügyfelek helyi és belföldi távolsági vezetékes számokat csúcsidőszakon kívül, a csúcsidőszakban pedig 20%-kal bruttó 20 Ft-ra csökken a percdíj. A "Felező" díjcsomag nemzetközi, mobil- és internetdíjai megegyeznek a Bázis díjcsomag percdíjaival. Az új percdíjak azon ügyfelek számára is automatikusan érvényesek, akik március 1-je előtt fizettek elő a díjcsomagra.

A "Felező" díjcsomag révén lehetőség nyílik arra, hogy ügyfeleink lebeszélhető kedvezményeket vegyenek igénybe. A díjcsomagot a Matáv elsősorban az alacsony (Bázis díjcsomaggal kb. 4000 forintos számlanagyság) és közepes (Bázis díjcsomaggal kb. 5000 forintos számlanagyság) telefonforgalmat bonyolító ügyfeleinek ajánlja. A Bázis díjcsomaghoz viszonyítva az alacsony forgalmú ügyfelek számára átlagban 18-25%, a közepes forgalmú ügyfelek számára átlagban 19-26% megtakarítást tesz lehetővé a "Felező" díjcsomagra való átállás. A díjcsomag igénybevétele esetén akár 42% megtakarítást is el lehet érni abban az esetben, ha az ügyfél csúcsidőben Matáv hálózaton belül 80 perc távolsági beszélgetést folytat. A díjcsomag különösen a vidéken lakó ügyfelek számára igen kedvező választás, hiszen kapcsolási díj nélkül, rendkívül kedvező távolsági percdíjjal telefonálhatnak egész nap.