Sajtóközlemények

Indul a Multipont, Magyarország legszélesebb körben felhasználható törzsvásárlói programja

Budapest, 2001. október 16.

Multipont néven közös törzsvásárlói programot indít az OTP Bank, a MOL, és a Matáv. Az új programban a területükön piacvezető vállalatok a lehető legszélesebb körű pontgyűjtési lehetőséget kínálják ügyfeleik részére. A Multipont az ország legnagyobb, piacvezető vállalatai által kötött stratégiai szövetség, amely jelenleg a legtöbb elfogadóhellyel rendelkező törzsvásárlói program.

A Multipont kártya használata során azért az összegért, amelyet a három cég ügyfelei azonos fogyasztási szokások mellett elköltenek, most automatikusan pontokat gyűjtenek, így a vásárlás, a tankolás, vagy a telefonálás is hasznot hoz. A pontszerzés feltétele, hogy a vásárló Multipont kártyával fizessen az elfogadóhelyeken. Az összegyűjtött értékes pontokból a MOL töltőállomásokon bármilyen terméket vagy szolgáltatást meg lehet vásárolni, és a pontokat a Multipont ajándékkatalógus termékeire is be lehet váltani.

A Multipont kártyával egyszerre pontgyűjtő és OTP bankkártyát is kap a vásárló, ami azt jelenti, hogy a pontgyűjtésen túl a kártya minden egyéb - az OTP Bank kártyabirtokos ügyfelei számára biztosított - előnyét is élvezi az ügyfél. Mindemellett vásárlási szokásain sem kell változtatnia a pontgyűjtés érdekében. Ugyanúgy, biztonságosan fizethet a Multipont kártyával, mint egy bankkártyával, tankolhat, vagy vásárolhat a MOL töltőállomásokon és a Matáv Pont boltokban, a pontgyűjtés egy tranzakcióval és ugyanazon a kártyán azonnal, automatikusan megtörténik. A Matáv a havi telefonszámla után ad automatikusan jutalompontokat, melyek ugyanúgy a Multipont kártyához tartozó pontszámlán kerülnek jóváírásra, mint a kártyás vásárláskor képződő pontok.

A Multipont program keretében a vásárlók akár családjukkal együtt is gyűjthetik a pontokat, mivel egy számlához több Multipont is tartozhat. Az egy számlához kapcsolódó Multipont kártyákkal szerzett pontok összeadódnak, így a felhasználók hamarabb gyűjthetik össze az ajándékokhoz szükséges pontokat, melyek aztán a számlához kapcsolódó bármelyik Multipont kártyával beválthatók.

A Multipont kártya birtokosa Magyarország több mint 20000 Eurocard/MasterCard és Maestro elfogadóhelyén fizethet és gyűjthet pontokat a Multipont kártyával, ezen belül igénybe veheti az OTP Bank több mint 6000 elfogadóhelyét, a közel 400 tagú MOL töltőállomás hálózatot, valamint a több mint 20 Matáv Pontot. A Matáv szolgáltatásai az ország területének több mint 70 százalékán vehetők igénybe.

Akik 2001. október 17-e és 2002. október 31-e között igénylik a Multipont kártyát, azoknak nem kell megfizetni az első éves kártyadíjat, továbbá az idén a kártyabirtokosok 150 indulópontot is kapnak.

A Multipont kártya a 411 OTP bankfiókban, a program honlapján (www.multipont.hu), a 20 Matáv Pont üzletben és a közel 400 tagú MOL töltőállomás hálózatban igényelhető.

További információ: www.multipont.hu