Sajtóközlemények

Tudakozó Plusz: 197

Budapest, 2001. február 20.

A Matáv február 15-től bevezette Tudakozó Plusz szolgáltatását, mely a 197-es hívószámon érhető el. A Tudakozó Plusz széleskörű információszolgáltatást nyújt. Elsősorban azok vehetik majd nagy hasznát, akiknek a világhálóról egyszerűen és gyorsan elérhető információra van szükségük, de nincs internet-hozzáférésük, sem "wap"-os mobiltelefonjuk.

A Tudakozó Pluszban elérhető információk: szakmai tudakozó (az Arany Oldalak teljes adatbázisával), közérdekű tudnivalók (menetrendek, tőzsdei információk, árfolyamok, bank-, betét-, ATM-kereső, mozi- és színházműsor, tv- és rádióműsor, időjárás, hírek az Origo adattárából), lakossági apróhirdetések (az Expressz napi frissítésű adatbázisából), különleges tudakozó (lexikonok, enciklopédiák, szótárak, szakácskönyv, verstár). A Tudakozó Pluszban e-mail és weboldal címek után is érdeklődhetnek ügyfeleink.

A Tudakozó Plusz mennyiségi korlátozás nélkül ad meg telefonszámokat, neveket, postai vagy elektronikus címeket. Az előfizetői adatok és a közérdekű információk angol nyelven is elérhetők.

A szolgáltatás 100 Ft-os percdíjjal vehető igénybe a Matáv szolgáltatási területéről, a nyilvános állomásokról is. A keresett információkat kérésre, külön díjért faxon vagy e-mailen is megküldi az operátor.