Sajtóközlemények

OTP-automatákon keresztül is feltölthető a Matáv Kontroll Díjcsomagja

Budapest, 2001. december 4.

2001. december 3-tól a Kontroll díjcsomaggal rendelkező Matáv-előfizetők már az OTP bankjegykiadó automatáin keresztül is feltölthetik díjcsomagjukat. Az automatán a "Matáv Kontroll" menüpont alatt kiválasztott összeget a Matáv azonnal jóváírja a Kontroll díjcsomag egyenlegén.

A Kontroll díjcsomagot a Matáv ez év augusztusában vezette be. A mobilszolgáltatók előre fizetett (ún. prepaid) kártyás szolgáltatásához hasonlóan az előfizető a Kontroll kártyán szereplő összeget meghatározott időn belül teljes egészében lebeszélheti havidíj és kapcsolási díj nélkül, és nincsenek havi számlák sem. A 90 napos kártya 12 000 Ft-ba, a 180 napig érvényes kártya 22 000 Ft-ba kerül.

Az OTP bankjegykiadó automatáinál 12 000 Ft-os vagy 22 000 Ft-os feltöltés választható. A feltöltéshez szükség van a Kontroll díjcsomag azonosító számának megadására. A kiválasztott összeg az ügyfél folyószámlájáról kerül levonásra, és az összeget a Matáv azonnal hozzáadja a Kontroll díjcsomag egyenlegéhez.
A feltöltésnek ezt a módját természetesen minden olyan Kontroll díjcsomaggal rendelkező ügyfél választhatja, aki olyan bankkártyával rendelkezik, melyet az OTP bankautomatái elfogadnak.