Sajtóközlemények

Matáv napok Szegeden

Budapest, 2001. április 19.

Április végén kétnapos, változatos programot szervezünk a szegedieknek. Április 29-én délelőtt fél 11-kor gyerekeknek szóló, színes ünnepséggel adjuk át Szeged önkormányzatának a Vér tónál felépített Matáv Játszóteret. 14 órakor Matáv Vivicitta városvédő futóverseny indul a Dóm térről, ahol 14 óra 30-kor 800.000 Ft-os adományt nyújtunk át a Szegedi Régiónkért Területfejlesztési és Környezetvédelmi Közalapítványnak. Vállalatunk ezzel az összeggel az újszegedi Erzsébetliget felújításához járul hozzá. Április 30-án este fél 8-kor "a Matáv bemutatja" sorozat keretében Ákos ad koncertet a szegedi közönségnek az Etelka sori sportcsarnokban.

Szegeden az elmúlt években 3 millió forinttal járultunk hozzá a Szegedi Szívsebészeti Alapítvány gyógyító munkájához, támogattuk a Szegedi Nemzeti Színházat, a Szegedi Szabadtéri Játékok megrendezését, segítséget nyújtottunk a mozgáskorlátozottak sportversenyéhez és Kaláka koncertet rendeztünk a folklór rajongóinak.

A mostani programsorozattal társadalmi szerepvállalásunkat kívánjuk erősíteni a Tisza-parti városban.
Az eseménysorozaton Szeged város önkormányzatának képviselői is részt vesznek, vállalatunkat Tankó Zoltán vezérigazgató-helyettes képviseli.