Sajtóhírek

Új számon a Hangos számla

Budapest, 2006. március 21.

Megváltozik a Magyar Telekom Hangos számlájának hívószáma április 1-jétől. Az eddigi 1777-es szám helyett egy ötjegyű hívószám, a 17477 billentyűzésével lehet megtudni, hogy mekkora összegnél tart saját telefonállomásunk forgalma.

A számváltozás oka, hogy 1777-es hívószámot a Magyar Telekom hálózatában jelenleg a hangos számla hívásához használják, a T-Mobile hálózatában viszont ez a Domino-kártyás ügyfelek számára kialakított ügyfélszolgálati szám, amelyet külföldről is elérhetnek. Mivel a T-Mobile nagyobb ügyfélforgalmat bonyolít le ezen a számon, övé maradt a 1777. A Magyar Telekom Hangos számlát hívó vezetékes ügyfeleinek április 1-jével vezetik be a 17477-es új hívószámot. Ezt követően 15 napig párhuzamos üzemeléssel használható mindkét szám. Április 15-től a 1777-es számon már nem érhető el a Hangos számla, de hangbemondással még a hónap végéig tájékoztatják az ügyfeleket az új hívószámról. Május 1-jétől viszont már csak a 17477-es számon vehető igénybe a Hangos számla szolgáltatás.