Sajtóhírek

Most még olcsóbb percdíjakat kínál az EUfonika

Budapest, 2006. augusztus 17.

Az EUfonika – a Romániában kedvező árú vezetékestelefon-szolgáltatást kínáló távközlési márka – percdíjai jelentősen lecsökkentek négy nemzetközi hívásirányba. Az EUfonika felhasználói augusztus 1-től percenként mindössze 6,5 eurocentért kezdeményezhetnek hívást Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország irányába.

“Forgalmi adataink elemzésekor bebizonyosodott, hogy ügyfeleink körében az összes nemzetközi hívásirány közül Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország a legnépszerűbb. Az EUfonika örömmel teszi lehetővé több ezer vezetékestelefon-használó számára, hogy e négy országot még olcsóbban hívhassák, mint eddig bármikor” – mondta Csenteri Levente, a Combridge ügyvezető igazgatója.

A telefonálók mobilirányban is jelentős megtakarításokat érhetnek el a telefonszolgáltatók körültekintő kiválasztásával. Az EUfonika mobilirányú (Orange és Vodafone) hívásainak percdíjai most 16%-kal kerülnek kevesebbe, mint két héttel ezelőtt.

A nemzetközi hívásirányokon kívül az EUfonika 9%-kal, 4,3-ról 3,9 eurocentre csökkentette csúcsidőben fizetendő percdíjait belföldi távolsági hívásirányokba is. Ennek köszönhetően az EUfonika belföldi távolsági hívásai a piacon elérhető legkedvezőbbek közé tartoznak. Az EUfonika két órával lerövidítette a csúcsidő periódusát is, így augusztus 1-je óta a szolgáltatást igénybe vevők számára a csúcsidő hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután hat óráig tart.

Az EUfonika elkötelezett a versenytársakénál olcsóbb, magas minőségű vezetékestelefon szolgáltatások biztosítása iránt. Az EUfonika a versenytársakat maga mögé utasító alacsony tarifáit, a kiváló ügyfélszolgálatot és az egyszerű használatot a Combridge kis létszámú, költséghatékony szervezete teszi lehetővé, amely nagymértékben támaszkodik az anyavállalatainál meglévő nemzetközi szakértelemre és szinergiákra. Az EUfonika rövidesen további megtakarításokhoz segítheti hozzá ügyfeleit, hiszen 2007. január 1-jétől a változó szabályozás következtében tovább csökkennek a nagykereskedelmi árak, ami még elérhetőbbé teszi a lakosság számára a vezetékestelefon használatot.