Sajtóhírek

Az FC Sopron megköszöni a Magyar Telekom támogatását

Budapest, 2005. június 21.

A Matáv FC Sopron Matáv Rt. általi szponzorálása a magyar labdarúgás szponzorációjának egyik sikertörténete, hiszen a távközlési vállalat a szerepvállalás kezdetekor a nehezebb és költségesebb utat választva egy olyan vidéki klubot karolt fel, amelyik bő évtizede még csak a megyei bajnokságban szerepelt.

A soproni futballvállalkozás tulajdonosai jelen sajtóközleményben is megköszönik a Matáv Rt. áldozatkész, több, mint egy évtizedes főtámogatói szerepvállalását, amelynek hiányában a klub nem érte volna el az élvonalbeli szintet és azt a pozíciót – 2005-ben a Magyar Kupa megnyerésével -, amelynek révén jogot szerzett Magyarországot képviselni az UEFA Kupában.

A klub tájékoztatja egyre népesebb szurkolótáborát és a sportközvéleményt, hogy a bajnoki és UEFA Kupa versenyrendszerben egy esetleges új névadó szponzor megjelenéséig FC Sopron néven szerepel, míg a klubot működtető gazdasági társaság neve 2005.július 1-től FC Sopron Futball Sportszolgáltató Kft-re változik.