Sajtóhírek

Hétvégén Pécsre érkezik a Danubius Rádió, T-Online és T-Com által támogatott roadshowja

Budapest, 2005. július 12.

Pécsre látogat július 15-én és 16-án a Danubius Rádió immár hagyományos roadshowja, amelyhez idén a T-Online és a T-Com is csatlakozik. A rendezvényen a T-Online Magyarország jóvoltából az érdeklődők egy különleges internet standon ismerkedhetnek meg az igazi internet-élménnyel, ahol színes és szórakoztató programok, nyeremények és hírességek várják az odalátogatókat. A gyerekek és a felnőttek 30 asztali gépen és terminálokon ingyenesen internetezhetnek. Sőt az allergiások és a kismamák személyre szabott internetes tippeket is kaphatnak a T-Online-tól.

A T-Online kamionnal és az erre a célra épített óriás internet standdal az érdeklődők a pécsi Búza téren találkozhatnak szombaton délelőtt 10 órától egészen este 8 óráig. A helyszínen ingyenes internetezési lehetőség, érdekes programok, híres emberek, és sok-sok nyeremény várja az érdeklődőket. A program remek kikapcsolódást nyújt az egész családnak, hiszen az internet tanácsadóktól mindenki személyre szabott hasznos tippeket tudhat meg a legkisebbektől a legnagyobbakig.
Ingyenes internetezésre 30 asztali számítógépen és terminálokon nyílik lehetőség, sőt a kezdő netezők az egész nap zajló ingyenes tanfolyamokon 10 perc alatt megtanulhatják az internetezés alapjait. Külön figyelmet kapnak az allergiások és a kismamák, akiket személyre szabott tippekkel és eligazításokkal segítenek abban, hogy miért és hogyan lehet hasznos számukra a világháló.
Persze az internetezést már ismerők sem maradnak elfoglaltság nélkül, böngészhetnek a kihelyezett gépeken, kipróbálhatják magukat a keresőbajnokságban, illetve kérdéseket tehetnek fel – akár az interneten keresztül, akár élőszóban – a helyszínen zajló sztárchateken, hiszen hétvégén megelevenedik az Origó népszerű vendégszobája. A chat vendégei lesznek: Proksa Szandra, az idei Miss Universe szépségverseny győztese, Závodszky Szabolcs, a Pécsi Indiánok Rögbi Sportklub elnöke, Keszei Ferenc, a Pécsi MFC labdarúgó csapatának szakmai igazgatója, és a Vision együttes.
A roadshown bemutatkozik a T-Online új szórakoztató ügyfélportálja a www.t-online.hu is, amelynek ügyfélbarát keresője segíti a játszani vágyókat a keresőbajnokságban, linkgyűjteménye hasznos tippekkel szolgál az allergiától szenvedőknek, de kitűnő szórakozást kínál a filmeket és zenét kedvelőknek, akik bármikor letölthetik kedvenc zeneszámaikat, vagy online kölcsönözhetnek a T-Online Tékából.