Már félmillióan választották a T-Com Favorit díjcsomagjait

Budapest, 2006. május 22. 09:30

A T-Com Favorit díjcsomagjait választó ügyfelek száma a napokban érte el az 500 ezret. A félmilliós ügyfélszám eléréséhez a Favorit díjcsomag család idei év februárjában bevezetett két új tagja a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatok is nagymértékben hozzájárultak.

A Favorit és a Favorit Plusz díjcsomagok a 2005. májusi márkaváltást követően az első T-Com ajánlatok voltak, s az év végéig 330 ezer ügyfél fizetett rájuk elő. A Favorit csomagok népszerűségét mutatja, hogy mostanára megközelítőleg minden negyedik lakossági T-Com ügyfél, a havi átalánydíjas Favorit díjcsomagok 0 forintos percdíjain telefonál. A Favorit díjcsomag család idén tovább bővült, február 15-én a T-Com bevezette a Favorit Non-stop és Favorit Non-stop Plusz kedvezményeket is.

A T-Com ráadásul most még kedvezőbb feltételeket biztosít a Favorit és Favorit Plusz díjcsomagok megrendelése esetén, amelynek keretében több díjcsomag előfizetői 3 hónapig jelenlegi csomagjuk havidíján vehetik igénybe a Favorit díjcsomagok kedvezményeit.

A Favorit és a Favorit Plusz díjcsomagokkal hétköznap délután 16.00 órától másnap délelőtt 10.00 óráig, hétvégénként pedig egész nap 0 forintos percdíjon lehet telefonálni. A kedvezmény a Favorit díjcsomaggal a Magyar Telekom vezetékes hálózaton belüli helyi és helyközi I-es hívásirányokban vehető igénybe, míg a Favorit Plusz díjcsomaggal minden Magyar Telekom vezetékes szám hívása esetén. A Favorit Non-stop és Non-stop Plusz ajánlatok még több kedvezményt kínálnak, hiszen a Non-stop ajánlatokkal a Favorit és a Favorit Plusz 0 forintos percdíjú kedvezményei egész nap igénybe vehetők a kedvezményezett irányokban.

A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl a díjcsomagok tartalmaznak 3 óra internetelérést is a T-Com Nyílt internet szolgáltatása révén, valamint havi 20 darab ingyen Vezetékes SMS is küldhető a csomagokkal. A Favorit és a Favorit Non-stop díjcsomagok előfizetői akciós áron vagy akár 0 forint kezdőrészlet mellett, kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatják meg a T-Com újgenerációs Sinus telefonkészülékeit.